Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Előzetes tájékoztatás a demonstrációs lépésekről

2011.09.02

 „A tervek szerint a demonstráció addig tart megszakítás nélkül, míg a Kormány tárgyalásokat nem kezd az érdekvédelmi szervezetekkel a munkatörvénykönyve és a korai nyugdíjak drasztikusan kedvezőtlen módosításának visszavonásáról.

Budapest számos pontján mozgó demonstrációt szerveznek az érdekvédők, több közlekedésileg stratégiai fontosságú csomóponton autós felvonulás lesz, a közlekedési szakszervezetek pedig a „minden szabályt betartunk”, alapos munkavégzéssel bénítják majd meg a főváros tömegközlekedését.

A fegyveres és rendvédelmi munkavállalók két fontos belvárosi helyszínen „táboroznak” majd le több napos hideg élelemmel. A határozatlan idejű demonstrációra komoly logisztikai biztosítás szerveződik, hogy a „demonstrációs állóháborúra” felkészüljenek a résztvevők. Fontos, hogy mindenki vegye elő a kanálgépét, kulacsát, csajkáját, málha-hálózsákját és lélekben készüljön szeptember 29. napra.

A demonstrációs helyszíneket a szervezők bekamerázzák, online web-tv rendszerben közvetítés folyik a demonstrációkról az egész világ számára. Önálló honlapon és a facebookon keresztül történik  a mozgó demonstrációk irányítása, az aktivisták és velük szolidáris munkavállalók  célszerű mozgatása.”

forrás: szoli.eu/szervezkedunk-mozgalmunk-orszagos-kuldottsege-konya-peternel-jart/